#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Dieta cu Oua
Dieta cu oua nu se bazeaza pe calculul caloriilor consumate, insa pe procesele care au loc in organism. Va recomand sa urmati strict indicatiile aceastei diete, altfel nu va avea nici un efect. Dieta dureaza patru sptamini.

Regulele de baza ale dietei cu oua:

- Se bea cit mai multa apa;

- Legumele se fierb in apa si se permite doar sare, piper, ceapa, usturoi (nici un fel de bulioane);

- Excludeti orice tip de grasimi si ulei;

- Se permit bauturile gazoase (strict numai un pahar pe zi) si dulci dietetice (strict numai un pahar pe zi);

- Cafea si ceai fara zahar in orice cantitate, se permite indulcitor (inlocuitor de zahar fara calorii);

- Daca simtiti in continuu senzatia de foame, atunci se permit castravetii, morocovul sau o salata di legume, insa doar dupa 2 ore dupa masa;

- Este obligator sa respectati regimul alimentar si mesele strict la ora, sa nu inlocuiti prinzul cu cina, sau cina cu dejunul, s.a.m.d.

- Cintaritiva doar o data pe zi, dimineata dupa tualeta.

- Nu se permite sa reveniti la dieta la perioada in care ati intrerupt regimul, incepeti de la inceput, la fel daca ati gresit ceva;

- Se recomanda sa faceti sport;

- Dupa dieta cu oua vei avea senzatia rapida de satietatie, chiar daca ai mincat putin; un factor important in perioada post-dieta, aceasta te va ajuta sa mentii greutatea stabila citeva luni, normal ca daca nu vei exagera cu consumul produselor calorice si a zaharului.

- Daca peste o anumita perioada de timp vrei sa repeti dieta, atunci se recomnda se repetati de doua ori saptamina I-a si a IV-a;

- Daca nu este indicata cantitatea unui produs, inseamna ca il puteti consuma in cantitati nelimitate, clar pina la senzatia de satietate.

- Dieta cu oua este recomandata pentru orice virsta si nu este necesara administrarea vitaminelor.


Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER