#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Masca Anti-Riduri cu Cafea
Se ia o lingura de faian de secara si adaugam cafea rece proaspat fiarta, se amesteca pina obtinem o masa omogena asemantoare cu smintina si se mai aduagam un galbenus. Se aplica pe fata pentru 15-20 min, apoi se clatateste cu apa calduta. Se aplica crema obisnuita.

Faina de secara se intilneste in componenta multor masti anti-riduri, datorita complexului bogat de vitamine si microelemente, imbunatateste circulatia microvasculara.

Oul are efect de lifting asupra pielei. Mastile din albus sinte recomandate pentru ten gras, iar cele cu galbenus pentru ten uscat. Inlatura ridurile mici. Insa aceasta masca, ca de altfel orice masca, trebuie aplicata regulat.


Etichete: , , , , , , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER