#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Cum sa scapi de celulita cu Cafea?
Cafeaua este o aram eficienta impotriva celulita. Si cel ma important, ca e un "instrument" natural si accesibil oricui. Foarte multe modele si actrite renunta la serviciile saloanelor de frumusete si tot mai des apeleaza la "recetele bunicii" anti-celulita.

Receta anti-celulita cu cafea: se ia zat de cafea, o incalzim pitin. In palma luam putin zat de cafea si masam intensiv zonele problematice, afecatate de celulita. Apoi acoperim (invelim) pielea impreuna cu zatul de cafea cu pelicula. Dupa 15-20 min scoatem pelicula si facem un dus. Procedura se repeta de 2 ori pe saptamina.

Toate scraburile, cremele si masajul elimina celulita doar pentru o perioada scurta de timp, daca nu ducem un mod sanatos de viata, adica efort fizic regulat si un regim alimentar corespunszator.

Etichete: ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER