#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Dieta cu Oua - Saptamina III
Luni
In timpul zilei, la orice ora si in orice cantitate doar fructe, in afara de: poama, mango, banane, fructe uscate.

Marti
In timpul zilei, la orice ora si in orice cantitate doar legume fierte (la aburi) si salata, in afara de cartofi si crupe.


Miercuri
In timpul zilei, la orice ora si in orice cantitate fructe (in afara de cele enumerate mai sus), salata si legume fierte (recomnadate mai sus).


Joi
In timpul zilei, la orice ora si in orice cantitate peste fiert sau prajit, salata (numai varza si furnze de salata) si legume fierte (la aburi).


Vineri
In timpul zilei, la orice ora si in orice cantitate carne slaba fiarta sau carne de gaina fara piele, in afara de carne de oaie, legume fierte (la aburi).


Simbata si Duminica
In timpul zilei, la orice ora si in orice cantitate un singur tip de fructe (numai mere sau numai pere, sau numai caise, sau pepene dulce).

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER