#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Acidul folic (Vitamina B9) si digestia
Una din problemele principale, la majoritatea persoanelor, este nivelul scazul al aciditatii sucului gastric. In aceste conditii, sintem lipsiti de o arma impotriva microbilor. Stomacul indepliniste functia nu numai de prelucrare a alimentelor, dar si de bariera impotriva microbilor. Odata cu scaderea nivelului de aciditate, scade nivelul de prelucrare si digestie a proteinelor. Pe de o parte, aceasta duce la un deficit acut de proteine in organism iar pe de alta parte, se acumuleaza toxinelein organism, datorita alimentelor neprelucrate.

Solutia acestei probleme este administrarea acidului folic, un pic mai mult decit de obicei. Acid folic poate fi:
- natural, adica il gasim in unele fructe, legume si carne (boboasele, salata verde, morcovul, cerealele (orzul), hirsca, ovazul, drojdie, nucile, bananele, portocale, ciuperci, pepene galben, dovleacul, curmalele, carne, galbenus, lapte, cascaval, peste);
- sintetic, pe care il procuram din farmacie.

Astfel, se normalizeaza pofta de mincare, este stimulata producerea de acid clorhidric în stomac, adica se mareste nivelul aciditatii sucului gastric. Acid folic mareste nivelul colinei şi, prin urmare, influenteaza pozitiv functia intestinului şi ficatului.


Etichete:

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER