#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Masca pentru par uscat cu Cafea
Parul uscat invie cu ajutorul acestei masti si in plus da o nuanta stralucitoare parului inchis la culoare. Batem doua galbenuse, treptat adaugind o lingura de rom si 2 linguri de apa calda (nu fierbinte). Apoi se adauga o lingura de zat de cafea si o lingura de ulei. Apoi aplicam aceasta masca treptat pe suvite, peste 5 min clatim parul cu apa calduta.


Daca aveti nevoie ca parul sa straluceasca, chiar inainte de a iesi din casa pulverizati pe suvitele de par cafea naturala fiarta (dupa ce s-a racit) si pieptatnati bine parul, daca este nevoie repetati procedura. Parul va avea o culoare stralucitoare si densa.

Masca pentru par uscat cu Cafea
Masca Anti-Riduri cu Cafea
Lotiune din cafea pentru ten imbatrinit

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER