#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Recete cu Musetel pentru Ten Uscat, Normal si Gras:

1)Pentru un ten neted si placut se clateste fata dimineata cu infuzie de musetel: 200 gr de flori uscate de musetel la un litru de apa clocotita, dupa ce se raceste se strecoara.

2) Cuburi de ghiata din infuzie de musetel tonifica tenul, inlatura ridurile, elimina iritatiile: 1-2 linguri de flori de musetel la un pahar de apa clocotita, se lasa pentru 15-20 min, apoi se strecoara, turnati in forma si apoi lasitele in congelator. Pe pilea curata se sterge fata, gitul, pieptul cu cuburile de ghiata.

3) Seara pentru curatirea pielei obosite se foloseste la un pahar de infuzie de musetel se adauga o lingura de vodca.

4) Pentru un aspect mat, catifelat si proaspat al tenului se clateste fata cu infuzie de coada soarecelui si musetel in proportie de 1: 3, se toarna apa clocotita, se lasa la loc cald pentru toata noaptea, dimineata se strecoara, florile se scurg.

5) Curata bine si dezinfecteaza lotiunea pentru piele din infuzie de musetel, hypericum (pop. pojarnita), vodca si glicerina.

6) Pentru piele uscata, sensibila, iritata, cu cosuri, inflamatii se recomanda masare usoara a fetei cu urmatoarea infuzie: 1 ling de flori de musetel la un pahar de apa clocotita, se lasa pentru jum de ora, se strecoara.

7) Pentru piele uscata cu iritatie se sterge fata cu lotiune: a) 100 ml de infuzie de romanita si 5 ml de glicerina; b) infuzie de romanita 60 ml, vodca 50 ml, glicerina, Borax (boratul de sodiu) 1,5 gr.

8) Tenul uscata se curata de praf, impuritati, grasimi si pentru a tonifica si a da tenului un aspect proaspat aplicati seara aceata tinctura: 70 ml de infuzie de musetel, 25 ml de alcool si 5 ml glicerina, se amesteca bine si se pastreaza intr-o sticluta cu cap.

9) Tenul gras si normal: o ling de flori uscate de musetel, ¾ de pahar de vodca se torna intr-un vas de sticla de culoare inchise si se inchide ermetic pentru 7 zile intr-o, apoi se strecoara. Se foloseste 1-2 ori pe saptamina.

10) Pentru piele grasa cu cosuri se foloseste de 1-2 ori pe zi aceasta lotiune: infuzie obisnuita de musetel, lamiie, otet, alcool camforat si vodca. Intr-un vas de sticla se stoarce o lamiie. In alt vas se taie corja acestei lamii, 2 ling de flori uscate de mustel, se toarna un pahar de apa clocotinda, se acopera si se lasa pentru o ora. Apoi se strecoara si se stoarce restul. Solutia racita si soc de lamiie se toarna intr-o sticla, se adauga 30 ml de otet, 90 ml de alcool camforat si 50 ml de vodca.



Alte articole:
Salata "Musetel"
Salata "Musetelul" 2
Salata "Musetelul" 3
Salata "Musetelul" 4

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER