#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Supa asiatica
Ingrediente: 150 gr morcov, 500 gr carne tocata de porc, 3 ling de ulei, 250 gr de champignon, 2 ling de zahar, 3 ling de suc de lamiie, 1.2 l de bulion de legume, 2-3 ling sos de soia, 125 gr orez, o legaturica de ceapa verde.

Receta: Orezul se fierbe, scurge si se spla in apa rece. Morcovul se taie cerculete subtiri. Din carnea tocata se lipesc mititei, se prajesc in ulei incins intr-o oala cu pertii grosi. Se adauga ciupercile, morcovul, apoi bulionul, sucul de lamiie si sosul de soia, zaharul. Se lasa sa fiarba 10 min la foc mic. Se adauga orezul si se fierbe pina orezul este fiert. La fine se adauga verdeata.
Pofta buna!!!

Etichete:

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER