#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Salata "Musetelul" 2
Ingrediente: cartofi fierti, morcovi fierti si sfecla rosie fiarta, mazare verde conservata, maioneza. Totul se taie cubusoare. (Ingredientele la dorinta se pot inlocui cu cele preferate).


Receta: pe o farfurie plata se aseaza cite o movila de legume una linga alta, de exemplu: o movila morcov, apoi ceapa, sfecla, cartofi, morcov, ceapa, sfecla, cartofi si in centrul farfurie mazarea verde. Intre movile se deseneaza cu maioneza si in centrul movilei un cerculet de maioneza...iata si romanita. In loc de mazare verde in centrul farfuriei se foloseste porumb conservat si virful fiecarei movilite se ornamenteaza la fel cu porumb si maioneza.


La masa se serveste salata fara sa se amestece ingredinetele si doar dupa ce se aseaza toti oaspetii la masa gospodina casei amesteca totul.


Salata "Musetel"
Salata "Musetelul" 2
Salata "Musetelul" 3
Salata "Musetelul" 4

Etichete:

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER