#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Cu ce inlocuim vopseaua de par?
Din cele mai vechi timpuri femeile au folosit metode naturale pentru a vopsi parul.

1) Nuante blonde - 100 gr (200 pentru par mai inchis) de musetel se fierebe 5-10 min in 0,5 l apa, peste 30-40 min se strecoara. Dupa ce se spala parul, il clatim cu infuzia de musetel si-l lasa sa se usuce la aer fara a fi sters cu prosopul, procedura se repeta timp de 2 saptamini sau pina obtinem nuanta dorita. Iar pentru a reda parului blond luciditate: se iau 2 ling de musetel la un pahar de apa si se lasa pentru 14 zile intr-un loc intunecat. Apoi se strecoara si se fresca pielea capului de 2 ori pe saptamina.

2) Nuante roscate - parul se clateste cu fiertura de corji de rodii iar pentru a intarirea parului: se ia sucul une jum de lamii, sucul unei rodii, o lingurita de suc de morcov si miere, un pahar de acool. Se amesteca si se lasa la loc intunecat pentru 10 zile. Inaite de a spala parul se aplica la radacina parului masind usor pielea capului si se invaleste capul pentru 20-30 min.

3) Nuante inchise: 25 gr corji de ceapa si 1 lingurita de scortisoara macinata se toarna un pahar de alcool si se lasa pentru o saptamina la loc intunecat. Se fresca pielea capului de 2 ori pe saptamina inaite de a spala parul.

Etichete: , , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER