#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Lotiuni cu musetel pentru un ten sanatos
1) Lotiune pentru orice tip de ten: se pregateste seara se toarna apa fierbinte peste o ling amestec musetel si coada-şoricelului (1:3), dimineata se strecoara.

2) Lotiune pentru piele grasa: se ia cite o ling de flori de calendula si musetel se torna un pahar de apa clocotita, peste 30 min se strecoara.

3) Lotiune pentru piele cu acnee si erupţii cutanate: 2 ling musetel si coarja unei lamii, se torna un pahar de apa fiarta fierbinte, se lasa o ora, apoi se strecoara, dupa ce s-a racit adauga 2 ling alcool camfor, 2 ling de otet de 9%, 50 ml de vodca si sucul unei lamii. Se lasa o sapatamina in frigider. Apoi in fiecare zi sterge fata cu aceasta lotiune. Important sa se aplice regulat aceasta lotiune pe fata.

4) Lotiune pentru piele grasa si cu pori dilatati si perfecta pentru diminuarea ridurilor, se aplica sub forma de comprese: un pahar de vin se amesteca cu o lingurita de alcool salicilic si 3 ling de musetel. Se lasa pentru 5 zile si se strecoara. Se inmoaie tifon impaturit in mai multe straturi si se aplica pe fata pentru 5 min. Se repeta o data pe zi timp de 10 zile. Restul losionul se foloseste pentru a curati fata in fiecare zi.


Un adaos minunat la crema ta obisnuita de zi din infuzie de musetel pe baza de alcool: 10 gr de flori de musetel la 10 gr de vodca se lasa pentru o saptamina, apoi se strecoara prin citeva straturi de tifon si se adauga in creama ta.



Musetel (Matricaria chamomilla)
Recete cu Musetel pentru Ten Uscat, Normal si Gras
Masca de Musetel pentru Ten Gras
3 Masti cu Musetel care previne imbatrinirea prematura
Lotiuni cu musetel pentru un ten sanatos
Bai de abur cu Musetel pentru Ten
Comprese calde cu Musetel
Cu ce inlocuim vopseaua de par?



Alte articole:
Salata "Musetel"
Salata "Musetelul" 2
Salata "Musetelul" 3
Salata "Musetelul" 4

Etichete: , , , , , , , , , ,

Diana Chicu-Jornea  
0 Comments:
<< Home
 
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER