#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Comprese calde cu Musetel
1) Comprese calde pentru piele uscata, care si-a pierdut elasticitatea si care este predispusa spre exfoliere, antiriduri: 1 ling de mustel se fierbe in 2 pahare apa la foc mic 5-10 min. Se strecoara si in infuzie se inmoaie un prosop mic impaturit in 4, se scurge si se aplica pe fata. Cind incepe sa se raceasca se inmoaie din nou, pina nu se raceste infuzia. Apoi se clateste cu apa rece si se aplica o crema grasa.

2) Comprese calde pentru improspatarea tenului cu infuzie de musetel (1 ling de musetel la un pahar de apa) se aplica pe rind comprese calde si comprese reci. Din timp spalam si curatim bine pielea, aplicam o creama de zi. Apoi un servetel sau un prosop se inmoaie in infuzia calda de musetel (temperatura de 38-42 grade) si se aplica pe piele pentru 1-2 min, apoi una rece, repetam procedura de citeva ori. Ultimula compresa trebuie sa fie rece si se lasa pentru 5 min.

3) Comprese calde pentru piele grasa si pori dilatati, pentru inlaturarea ridurilor: un pahar de vin se amesteca cu o lingurita de alcool salicilic si 3 ling de musetel. Se lasa pentru 5 zile si se strecoara. Se inmoaie o bucata de tifon impaturit in mai multe straturi si se aplica pe fata pentru 5 min. Se repeta o data pe zi timp de 10 zile. Restul lotiunii se foloseste pentru a curati fata in fiecare zi.

4) Comprese calde pentru piele grasa si cu cosuri: se ia o lingura de musetel la 2 pahare de apa clocotita, se lasa 10-15 min, se strecoara. In infuzia suportabil de calda se inmoaie un servetel, putin se scurge si se aplica pe fata de 6 ori cite 5 min. Cursul de 20-25 proceduri, primele 10-12 proceduri se fac zilnic, restul peste o zi. Aceste comprese au efect antiinflamator, calmant, antiseptic slab.

5) Compresa fierbinte: 2-3 ling musetel se amesteca cu 2-3 ling de apa fierbinte. Amestecul primit se torna pe o bucata de coton si se aplica se aplica pe locurile dureroase in caz de reumatizm, palituri, vinatai, furuncul, fript, dureri in articulatii, dureri de cap, exema.

6) Daca ai plins, ai ochii umflati aplica pentru 1-2 min (peste ochii inchisi) comprese inmuiate in infuzie calda de musetel. Procedura se repeta de 3-4 ori.

7) Comprese calde pe git pentru primele simptome de receala la copii: se amesteca in parti egale salvie si mustel, peste 2 linguri de amestec se toarna 0,5 l de apa clocotita, se incalzeste la aburi sau se la foc mic.Alte articole:
Salata "Musetel"
Salata "Musetelul" 2
Salata "Musetelul" 3
Salata "Musetelul" 4

Etichete: , , , , , , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER