#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Bai de abur cu Musetel pentru Ten
Baile de abur sint recomandate pentru oricarui tip de ten: intr-un bol adinc se toarna 1-2 l de apa fiarta fierbinte, se adauga 3 ling de flori uscate de musetel, apoi acoperiti capul cu prosopul peste bol. Fata trebuie sa stea la o distanta de 20 cm fata de apa. Inchide ochii si relaxeaza-te timp de 5-10 minute. Dupa baia de aburi uscati fata cu un servetel de hirtie, clatiti cu apa rece si stergeti fata. Puteti sa incheiati tratamentul cu o lotiune tonica pentru ten gras si o crema hidratanta pentru ten uscat. Procedura se repete o data in luna pentru piele normala si uscata, pentru piele grasa de cel putin 2 ori pe luna. Durata procedurii pentru piele uscata 3 min, normala 5 min, pentru piele grasa 10 min.

Pentru piele uscata se recomanda in cada de baie sa se scufunde pentru citeva minute o punga din tifon cu musetel. Se repeta baile la o zi timp de 2 saptamini.


Musetel (Matricaria chamomilla)
Recete cu Musetel pentru Ten Uscat, Normal si Gras
Masca de Musetel pentru Ten Gras
3 Masti cu Musetel care previne imbatrinirea prematura
Lotiuni cu musetel pentru un ten sanatos
Bai de abur cu Musetel pentru Ten
Comprese calde cu Musetel
Cu ce inlocuim vopseaua de par?Alte articole:
Salata "Musetel"
Salata "Musetelul" 2
Salata "Musetelul" 3
Salata "Musetelul" 4

Etichete: , , , , , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER