#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Dieta Amazoancelor pentru Grupa III
Acum trei zile am vorbti despre Dieta Amazoancelor. Aceasta dieta vine din Belgia. Dietologii, care au inventat-o, au clasificat toate femeile in trei grupe si pentru fiecare grupa a fost creata cite o dieta aparte. Citeste prima parte a articolului Dieta Amazoancelor ca sa afli din ce grupa faci parte si ce dieta ti se potriveste cel mai bine. Ieri am publicat dieta amazoancelor pentru grupa II si alaltaieri dieta amazoancelor pentru grupa I. Mai jos gasesti Dieta Amazoancelor pentru Grupa III.

Ziua 1

Dejun: Un sandwich din doua felii de piine integrala cu brinza degresata si citeva felii de fileu de curcan.
Prinz:
Salata dintr-o ceapa tocata, o sfecla fiarta tocata, un morcov tras prin razatoare, frunze de salata taiate marunt. Se condimenteaza cu sos delicat (pentru 3 zile): cite 3 linguri de ulei de masline si bulion de legume, cite 4 linguri suc de lamiie si suc de portocale, cite o lingura de otet balzamic si mustar, u catel de ustroi tocat bine. O felie de piine integrala. La desert un kiwi.
Cina:
Se caleste intr-o ligurita de ulei de masline o ceapa tocata, un catel de ustroi si un bostanel. Se adauga 40 gr de lintie, 250 gr bulion vegetal si o lingura suc de lamiie si se fierbe 8 min, sare si piper dupa gust. Aparte se prajeste 100 gr de fileu de somon.

Ziua 2

Dejun: Un sandwich din 2 felii de piine integrala cu brinza degresata, o felie de castravete si frunze de salata.
Prinz: Se taie o patrime de avocado si 2 ardei dulci, se amesteca cu o ceapa tocata si sos delicat, 50 gr de mozarella taiata cubulete. O felie de piine integrala. La desert o portocala.
Cina: Se fierbe 100 gr de fileu de gaina in bulion vegetal. Carnea fiarta se scoate si acest bulion se fierbe 40 gr de orez, un morcov taiat cubusoare si un catel de ustroi, patrunjel taiat marunt.

Ziua 3

Dejun: Un sandwich din doua felii de piine integrala cu birnza degresata si o feliuta de salmon afumat.
Prinz: Se taie un castravete, morcov, 40 gr fileu de curcan, citeva frunze de salata. Se condimenteaza cu sos delicat. O felie de piine integrala. La desert un grapefruit.
Cina: Se fierb 60 gr de spaghete "al dente" - se ramina un pic tari. Se condimeteaza cu sos: se calesti o ceapa tocata, un catel de catel, un morcov, 2 rosii, 2 linguri de bazilic si cu putin bulion vegetal. La spaghete si sos se adauga 50 gr de mozarella taiata cubulete.

Etichete:

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER