#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Dieta Amazoancelor pentru Grupa III
Acum trei zile am vorbti despre Dieta Amazoancelor. Aceasta dieta vine din Belgia. Dietologii, care au inventat-o, au clasificat toate femeile in trei grupe si pentru fiecare grupa a fost creata cite o dieta aparte. Citeste prima parte a articolului Dieta Amazoancelor ca sa afli din ce grupa faci parte si ce dieta ti se potriveste cel mai bine. Ieri am publicat dieta amazoancelor pentru grupa II si alaltaieri dieta amazoancelor pentru grupa I. Mai jos gasesti Dieta Amazoancelor pentru Grupa III.

Ziua 1

Dejun: Un sandwich din doua felii de piine integrala cu brinza degresata si citeva felii de fileu de curcan.
Prinz:
Salata dintr-o ceapa tocata, o sfecla fiarta tocata, un morcov tras prin razatoare, frunze de salata taiate marunt. Se condimenteaza cu sos delicat (pentru 3 zile): cite 3 linguri de ulei de masline si bulion de legume, cite 4 linguri suc de lamiie si suc de portocale, cite o lingura de otet balzamic si mustar, u catel de ustroi tocat bine. O felie de piine integrala. La desert un kiwi.
Cina:
Se caleste intr-o ligurita de ulei de masline o ceapa tocata, un catel de ustroi si un bostanel. Se adauga 40 gr de lintie, 250 gr bulion vegetal si o lingura suc de lamiie si se fierbe 8 min, sare si piper dupa gust. Aparte se prajeste 100 gr de fileu de somon.

Ziua 2

Dejun: Un sandwich din 2 felii de piine integrala cu brinza degresata, o felie de castravete si frunze de salata.
Prinz: Se taie o patrime de avocado si 2 ardei dulci, se amesteca cu o ceapa tocata si sos delicat, 50 gr de mozarella taiata cubulete. O felie de piine integrala. La desert o portocala.
Cina: Se fierbe 100 gr de fileu de gaina in bulion vegetal. Carnea fiarta se scoate si acest bulion se fierbe 40 gr de orez, un morcov taiat cubusoare si un catel de ustroi, patrunjel taiat marunt.

Ziua 3

Dejun: Un sandwich din doua felii de piine integrala cu birnza degresata si o feliuta de salmon afumat.
Prinz: Se taie un castravete, morcov, 40 gr fileu de curcan, citeva frunze de salata. Se condimenteaza cu sos delicat. O felie de piine integrala. La desert un grapefruit.
Cina: Se fierb 60 gr de spaghete "al dente" - se ramina un pic tari. Se condimeteaza cu sos: se calesti o ceapa tocata, un catel de catel, un morcov, 2 rosii, 2 linguri de bazilic si cu putin bulion vegetal. La spaghete si sos se adauga 50 gr de mozarella taiata cubulete.

Etichete:

Diana Chicu-Jornea  

Dieta Amazoancelor pentru Grupa II
Acum doua zile am vorbti despre Dieta Amazoancelor. Aceasta dieta vine din Belgia. Dietologii, care au inventat-o, au clasificat toate femeile in trei grupe si pentru fiecare grupa a fost creata cite o dieta aparte. Citeste prima parte a articolului Dieta Amazoancelor ca sa afli din ce grupa faci parte si ce dieta ti se potriveste cel mai bine. Ieri am publicat dieta amazoancelor pentru grupa I. Mai jos gasesti Dieta Amazoancelor pentru Grupa II.

Ziua 1

Dejunul: 100 gr de fulgi de cereale cu nuci si fructe uscate se amesteca cu 100 gr de iaurt vegetal pe baza de soia.
Prinz: se amesteca o rosie taiata cubusoare, 125 gr de porumb conservat, o ceapa taiata marunt. Se condimenteaza cu sos: o lingura suc de lamiie si una de portocale, putin parmegian ras si citeva picaturi de mustar. O felie de piine integrala. La desert o mina de nuci si fructe uscate.
Cina: se fierbe 40 gr de orez maro. Se iau si se taie cite o patrime de avocado, rosie si ardei dulce. Se calesc 4 minute: ardeiul cu un catel de ustroi intr-o lingura de ulei, o ceapa mica taiata marunt si 80 gr de carne de vita tocata. Se adauga putin bazilic si se lasa la foc inca 3 minute. Apoi se adauga rosia si avocado, se amesteca cu orezul.

Ziua 2

Dejunul: 100 gr de fulgi de cereale cu fructe proaspete, in afara de banane si poama, cu 100 gr de iaurt vegetal sau din lapte.
Prinz: se taie un morcov, 50 gr frunze de telina si un castravete si se amesteca cu o patrime de avocado tocat, o lingura suc de lamiie si una de portocale. Se condimenteaza cu sare si mustar. O feliuta de piine si la desert un pumn de nuci si fructe uscate.
Cina: se calesc 5 min intr-o lingura de ulei de masline o ceapa mica tocata cu un catel de ustroi, 80 gr de fasole rosie conservate si 2 linguri de bulion de legume. Apoi se adauga o rosie si un ardei tocat si se caleste inca 3 min. 50 gr de tofu se taie si se prajesc aparte intr-o lingura de ulei de masline si se amesteca cu celelalte ingrediente. Condimente dupa gust.

Ziua 3

Dejun: acelasi ca si in ziua 2.
Prinzul: salata dintr-un morcov, un bostanel, 50 gr de frunze de telina. Se amesteca cu sos dintr-o lingura suc de portocale si una de lamiie, sare, piper si citeva picaturi mustar. O felie de piine intergala. La desert un pumn de nuci si fructe uscate.
Cina: se curata de coarja si se taie 3 rosii. Se calesc intr-o lingura de ulei de masline rosiile, o ceapa tocata si un catel de ustroi. Se adauga 40 gr de linte si 600 gr de bulion de legume. Se lasa sa fiarba sub capac 12 minute. Condimente dupa gust.

Etichete:

Diana Chicu-Jornea  

Dieta Amazoancelor pentru Grupa I

Ieri am vorbti despre Dieta Amazoancelor. Aceasta dieta vine din Belgia. Dietologii care au inventat-o au clasificat toate femeile in trei grupe si pentru fiecare grupa a fost creata cite o dieta aparte. Citeste prima parte a articolului Dieta Amazoancelor ca sa afli din ce grupa faci parte si ce dieta ti se potriveste cel mai bine. Mai jos gasesti dieta amazoancelor pentru grupa I.


Dieta pentru Grupa I

Ziua 1
Dejunul:
se amestica 100 gr de suc de portocale cu 2 linguri de suc de grapefruit si doua linguri de suc de lamiie. Acest cockteil se diluiaza cu 100 gr de apa naturala negazata si se bea incet prin pai. Peste 20 de min maninca o tartina dintr-o feliuta de piine integrala cu brinza degresata, o feliuta de rosie si frunze de bazilic.

Prinz: sos - se amesteca 50 gr de chefir slab (15% grasime), 2 linguri de ceapa verde taiata marunt, 3 linguri de suc de portocale si tot atita de lamiie. Se adauga sare si piper rosu. Salata - se taie castraveti, ardei dulci, o ceapa mica, 50 gr de fasole fierte si se adauga sos-ul. O felie de piine integrala si la desert un mar.
Cina: Un bostanel se curata si se taie feliute. Apoi se taie 80 gr de ciuperci, ceapa, ardei dulce. Se calesc legumele intr-o lingura de ulei dupa 3 min se adauga 250 gr de bulion de legume si se fierb inca 5 min. Se mai adauga 50 gr de creveti curatiti si 80 gr de fasole fierte si dupa 3 minute supa e gata. Se condimenteaza cu piper, bazilic si 2 linguri de sos pregatit din timp. Sos delicat: se amesteca in blender o legatura de bazilic, patrunjel, 30 gr cascaval parmegian, 3 catie de ustroi, 3 linguri de soc de lamiie, 2 linguri de otet balzamic. Aceasta cantitate ajunge pentru 3 zile si se pastreaza in frigider intr-un vas ermetic.

Ziua 2
Dejunul: Se bea cockteil de citrice (receta din ziua 1). Peste 20 min o tartina dintr-o felita de piine integrala cu brinza degresata si se presoara cu ardei dulce taiat marunt.
Prinz: Se taie feliute 2 rosii, 2 catraveti, o ceapa taiata marunt, 30 gr de cascaval parmegian taiat cubulete. Se condimenteaza salata cu sos. Sos: 50 gr. de chefir slab, 2 linguri de bazilic taiat marunt, 3 linguri de suc de portocale si 2 de lamiie. O feliuta de piine intergala si la desert o para.
Cina: Se taie marunt 50 gr de telina, morcov, ceapa si castraveti (curatati de saminta). Se calesc intr-o lingura de ulei 3 min, apoi se adauga 250 gr bulion de legume se aduce la fierbere. Imediat se adauga 80 gr de somon taiat feliute si se fierbe inca 4 min. Se condimenteaza cu sare, piper rosu si 2 linguri de sos delicat pregatit in ziua 1.

Ziua 3:
Dejun: Cockteil de citrice, peste 20 min o tartina dintr-o felie de piine integrala cu brinza degresata si o feliuta de castravete.
Prinz: se taie un ou fiert, ceapa, ridiche. Se adauga 80 gr ton conservat, se condimenteaza cu sos din 50 gr de chefir slab, ceapa taiata marunt, 2 linguri suc e lamiie si 3 linguri suc de portocale. Fara piine.
Cina: Se taie 2 ardei dulci, 50 gr de ciuperci, o ceapa mica. Se caleste intr-o lingura de ulei dupa 3 min se adauga 250 gr bulion de legume si se fierb inca 5 min. Apoi se adauga 50 gr carne de vita taiata marunt si o lingura de pasta de tomate. Cind carnea este fiarta se adauga condimente dupa gust si 2 linguri de sos delicat.

Etichete:

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER