#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Dieta Amazoancelor pentru Grupa II
Acum doua zile am vorbti despre Dieta Amazoancelor. Aceasta dieta vine din Belgia. Dietologii, care au inventat-o, au clasificat toate femeile in trei grupe si pentru fiecare grupa a fost creata cite o dieta aparte. Citeste prima parte a articolului Dieta Amazoancelor ca sa afli din ce grupa faci parte si ce dieta ti se potriveste cel mai bine. Ieri am publicat dieta amazoancelor pentru grupa I. Mai jos gasesti Dieta Amazoancelor pentru Grupa II.

Ziua 1

Dejunul: 100 gr de fulgi de cereale cu nuci si fructe uscate se amesteca cu 100 gr de iaurt vegetal pe baza de soia.
Prinz: se amesteca o rosie taiata cubusoare, 125 gr de porumb conservat, o ceapa taiata marunt. Se condimenteaza cu sos: o lingura suc de lamiie si una de portocale, putin parmegian ras si citeva picaturi de mustar. O felie de piine integrala. La desert o mina de nuci si fructe uscate.
Cina: se fierbe 40 gr de orez maro. Se iau si se taie cite o patrime de avocado, rosie si ardei dulce. Se calesc 4 minute: ardeiul cu un catel de ustroi intr-o lingura de ulei, o ceapa mica taiata marunt si 80 gr de carne de vita tocata. Se adauga putin bazilic si se lasa la foc inca 3 minute. Apoi se adauga rosia si avocado, se amesteca cu orezul.

Ziua 2

Dejunul: 100 gr de fulgi de cereale cu fructe proaspete, in afara de banane si poama, cu 100 gr de iaurt vegetal sau din lapte.
Prinz: se taie un morcov, 50 gr frunze de telina si un castravete si se amesteca cu o patrime de avocado tocat, o lingura suc de lamiie si una de portocale. Se condimenteaza cu sare si mustar. O feliuta de piine si la desert un pumn de nuci si fructe uscate.
Cina: se calesc 5 min intr-o lingura de ulei de masline o ceapa mica tocata cu un catel de ustroi, 80 gr de fasole rosie conservate si 2 linguri de bulion de legume. Apoi se adauga o rosie si un ardei tocat si se caleste inca 3 min. 50 gr de tofu se taie si se prajesc aparte intr-o lingura de ulei de masline si se amesteca cu celelalte ingrediente. Condimente dupa gust.

Ziua 3

Dejun: acelasi ca si in ziua 2.
Prinzul: salata dintr-un morcov, un bostanel, 50 gr de frunze de telina. Se amesteca cu sos dintr-o lingura suc de portocale si una de lamiie, sare, piper si citeva picaturi mustar. O felie de piine intergala. La desert un pumn de nuci si fructe uscate.
Cina: se curata de coarja si se taie 3 rosii. Se calesc intr-o lingura de ulei de masline rosiile, o ceapa tocata si un catel de ustroi. Se adauga 40 gr de linte si 600 gr de bulion de legume. Se lasa sa fiarba sub capac 12 minute. Condimente dupa gust.

Etichete:

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER