#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Dieta Amazoancelor

Aceasta dieta vine din Belgia. Dietologii care au inventat aceasta dieta divid toate femeile in trei categorii si pentru fiecare grup a fost creata dieta aparte.

Grupa I-ea sint femeile cu forme placut rotunde, cu piele subtire, linii delicate ale corpului si ale fietii. Aceste femei seamana cu statuile femeilor din Roma. Problema de baza ale acestor zeite este celulita.

Grupa a II-a femeile sinsibile, cu piept nu pre mare si cu bazin ingust. Au si ele o problema de baza, buritica, care se ingrasa in primul rind.

Grupa a III-ea sint femeile numite "amazoance", au corpul bine facut, de cele mai dese ori, pielea grasa si porii delatati. Le place carnea si sint predispuse spre agresivitate.

E foarte important sa cunosti din ce grupa faci parte.

Grupa I femeile de tip ginecoid, care au nivel ridicat de hormoni estrogeni.

Femeile din grupa II din potriva sufera din cauza nivelul scazut a acestor hormoni.

Grupa III sint reprezentatele tipului android, de acea hormonii masculini prevaleaza la aceste femei.
Specialistii care au inventat aceasta dieta sustin ca regimul alimntar al fiecarei persoane trebuie elaborata tinind cont de predispozitia genetica, ritmul de viata, biritmul, de profesie si a.s.m.d. De aceea au decis sa elaboreze pentru fiecare grupa cite o cura de slabire. Daca aceasta dieta nu reprezinta un efort si stres pentru organism, atunci se prelungeste pina la obtii greutatii dorite.

Etichete:

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER