#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Dieta Amazoancelor pentru Grupa I

Ieri am vorbti despre Dieta Amazoancelor. Aceasta dieta vine din Belgia. Dietologii care au inventat-o au clasificat toate femeile in trei grupe si pentru fiecare grupa a fost creata cite o dieta aparte. Citeste prima parte a articolului Dieta Amazoancelor ca sa afli din ce grupa faci parte si ce dieta ti se potriveste cel mai bine. Mai jos gasesti dieta amazoancelor pentru grupa I.


Dieta pentru Grupa I

Ziua 1
Dejunul:
se amestica 100 gr de suc de portocale cu 2 linguri de suc de grapefruit si doua linguri de suc de lamiie. Acest cockteil se diluiaza cu 100 gr de apa naturala negazata si se bea incet prin pai. Peste 20 de min maninca o tartina dintr-o feliuta de piine integrala cu brinza degresata, o feliuta de rosie si frunze de bazilic.

Prinz: sos - se amesteca 50 gr de chefir slab (15% grasime), 2 linguri de ceapa verde taiata marunt, 3 linguri de suc de portocale si tot atita de lamiie. Se adauga sare si piper rosu. Salata - se taie castraveti, ardei dulci, o ceapa mica, 50 gr de fasole fierte si se adauga sos-ul. O felie de piine integrala si la desert un mar.
Cina: Un bostanel se curata si se taie feliute. Apoi se taie 80 gr de ciuperci, ceapa, ardei dulce. Se calesc legumele intr-o lingura de ulei dupa 3 min se adauga 250 gr de bulion de legume si se fierb inca 5 min. Se mai adauga 50 gr de creveti curatiti si 80 gr de fasole fierte si dupa 3 minute supa e gata. Se condimenteaza cu piper, bazilic si 2 linguri de sos pregatit din timp. Sos delicat: se amesteca in blender o legatura de bazilic, patrunjel, 30 gr cascaval parmegian, 3 catie de ustroi, 3 linguri de soc de lamiie, 2 linguri de otet balzamic. Aceasta cantitate ajunge pentru 3 zile si se pastreaza in frigider intr-un vas ermetic.

Ziua 2
Dejunul: Se bea cockteil de citrice (receta din ziua 1). Peste 20 min o tartina dintr-o felita de piine integrala cu brinza degresata si se presoara cu ardei dulce taiat marunt.
Prinz: Se taie feliute 2 rosii, 2 catraveti, o ceapa taiata marunt, 30 gr de cascaval parmegian taiat cubulete. Se condimenteaza salata cu sos. Sos: 50 gr. de chefir slab, 2 linguri de bazilic taiat marunt, 3 linguri de suc de portocale si 2 de lamiie. O feliuta de piine intergala si la desert o para.
Cina: Se taie marunt 50 gr de telina, morcov, ceapa si castraveti (curatati de saminta). Se calesc intr-o lingura de ulei 3 min, apoi se adauga 250 gr bulion de legume se aduce la fierbere. Imediat se adauga 80 gr de somon taiat feliute si se fierbe inca 4 min. Se condimenteaza cu sare, piper rosu si 2 linguri de sos delicat pregatit in ziua 1.

Ziua 3:
Dejun: Cockteil de citrice, peste 20 min o tartina dintr-o felie de piine integrala cu brinza degresata si o feliuta de castravete.
Prinz: se taie un ou fiert, ceapa, ridiche. Se adauga 80 gr ton conservat, se condimenteaza cu sos din 50 gr de chefir slab, ceapa taiata marunt, 2 linguri suc e lamiie si 3 linguri suc de portocale. Fara piine.
Cina: Se taie 2 ardei dulci, 50 gr de ciuperci, o ceapa mica. Se caleste intr-o lingura de ulei dupa 3 min se adauga 250 gr bulion de legume si se fierb inca 5 min. Apoi se adauga 50 gr carne de vita taiata marunt si o lingura de pasta de tomate. Cind carnea este fiarta se adauga condimente dupa gust si 2 linguri de sos delicat.

Etichete:

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER