#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Dieta Americana "Cina minus"
Dieta Americana "Cina minus" este cea mai populara cura de slabire in Europa. Ideia de baza a acestei Diete este renuntarea la cina pentru o anumita perioada de timp, daca doresti chiar pentru totdeauna.
Regulile de baza ale acestei Diete sint:

- alege un grup de produse;
-cunsumarea unei cantitati destul de mare de lichid;
-renuntarea constienta la grasimile "daunatoare";
-consumul zilnic a vitaminelor si a altor microelemente importante pentru organizm;
-la dejun poti minca tot ce vrei. In general aceasta dieta nu prevede renuntarea la anumite alimente;
-uita de calculul epuizant al caloriilor. Dar nu uita de scopul tau final - de a slabi;
-dieta "cina minus" iti permite sa slabesti atit cit iti doresti, dar hai sa fim realisti, sa nu exageram, pentru nu a dauna sanatatii;
-cu aceasta dieta americana nu vei slabi 20 kg in trei zile, dar e foarte eficienta. Tine minte orice dieta nu trebuie sa fie un stres pentru organizmul tau.


Recomandarile de baza:

1. Nu consuma nimic dupa ora 17, in afara de lichid.
2. Nu consuma cantitati mari de lichid doar dupa ora 17, ci pe tot parcursul zilei. Lichidele ajuta organizmul sa se curete si sa elimine toxinele. Nu am in vedere alcoolul.
3. Nu uitam de grasimi, in cazul in care ai mincat o prajiturica in plus, nu uita sa maninci citeva feliute de ananas sau greifrut.
4. Nu uita de mesele regulate in timpul zilei, daca nu vei minca la timp, seara iti va fi foarte greu sa nu maninci dupa ora 17.Dieta citeva Sfaturi pentru inceput

Etichete:

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER