#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Dieta: 2000 de caloriii! (I)
Aceasta cura de slabire presupune micsorarea nivelul de calorii consumate zilnic. Totul depinde de masa corpului, daca consumati zilnic 2500 calorii si masa corpului este cu 20% mai mare decit norma, atunci nivelul caloriilor consumate zilnic trebuie scazut cu 20%. Foarte multa lume sustin aceasta dieta, pentru ca nu provoaca simtul foamei in combinatie cu efortul fizic timp de de o luna slabesti 1,5-2 kg. Am vorbit in articolul Dieta, citeva sfaturi pentru inceput de ce nu trebuie sa slabim foarte mult intr-o perioada scurta de timp.

Iata citeva exemple pentru a asigura un consum de 2000 kkal pe zi:

Lapte si lactate: 400 gr.
Carne slaba: 150-200 gr.
Smintina (% scazut grasimi): 30 gr.
Brinza (% scazut grasimi): 100 gr.
Peste: 100gr.
Un ou peste o zi
Ulei: 25 gr.
Unt: 10 gr.
Legume proaspete (varza, morcov, rosii, castraveti, s.a.): 300 gr.
Mere: 200 gr.
Piine integrala: 200 gr.

Mai jos iti propun un regim alimetar elaborat de catre specialistii poloneji pentru o luna. Cu cit mai mult timp vei mentina aceasta cura cu atit mai bine. Aceasta Dieta nu provoaca simtul foamei, include o diversitate de produse alimentare, inclusiv foarte multe fructe si legume, depinde de stagiune. Iarna inlocuim fructele si legumele proaspete cu cele conservate. Pe zi nu consumam mai mult de 3-4 pahare de lichid. Au fost alcatuite 2 meniuri: I si II, care trebuie alternate la o zi (ex: Luni - meniul I, Marti - meniul II, Miercuri - meniul I, s.t.a.m.d.).

Saptamina 1: Meniul I - Meniul II
Saptamina 2: Meniul I - Meniul II
Saptamina 3: Meniul I - Meniul II
Saptamina 4: Meniul I - Meniul II

Etichete:

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER