Saptamina 1
Meniul I
Dejun: un pahar de lapte cald cu o lingura de miere, un pesmete.
La ora 10: un pahar de ceai, 2 feliute de piine neagra unse cu un sloi subitirel de unt, cu frunzulite de salata sau alta verdeata.
Prinz: supa de legume, carne slaba de vita, 2-3 cartofi mici, salata de fructe cu putin zahar si suc de lamiie.
La ora 17: 2 rosii sau un pahar de suc de rosii, un pesmete.
Cina: un pahar de chefir degresat, 2 feliute de piine integrala sau neagra unse cu putin unt si presurat cu patrunjel taiat marunt.
Meniul II
Dejun: un pahar de ceai, o feliuta de piine neagra presurata cu patrunjel taiat marunt.
La ora 10: un pahar de chefir, posmeti, o ridiche cu foarte putina sare.
Prinz: bulion, peste fiert, 2-3 cartofii mici, presurat cu putin patrunjel, salata verde.
La ora 17: fructe sau un pahar de suc, biscuiti.
Cina: un pahar de lapte, 2 felii de piine cu miere.
Saptamina 2
Meniul I
Dejun: Un pahar de suc de fructe sau legume, un pesmete.
La ora 10: o felie de piine neagra cu cascaval (brinza) sau unt, un pahar de ceai.
Prinz: supa de legume, o pirjoala, salata din morcov, ceai.
La ora 17: fructe si biscuiti.
Cina: chefir, piine neagra sau pesmeti cu magiun.
Meniul II
Dejun: un pahar de ceai cu lapte, o felie de piine cu miere.
La ora 10: un pahar de ceai, 2 felii de piine cu carne fiarta, 2 rosii.
Prinz: bors, peste fiert, 2 cartofi mici, salata verde.
La ora 17: un pahar de chefir, un pesmete.
Cina: un pahar de ceai, 2 feliute de cascaval, o ridiche.
Saptamina 3
Meniul I
Dejun: o ceasca de cafea, 2 felii de piine neagra cu miiere.
La ora 10: un pahar de chefir, o felie de piine neagra cu unt, un ou prajit, o ridiche.
Prinz: supa de ciuperci, o bisteca sau o pirjoala, salata, un pahar de suc.
La ora 17: fructe si pesmeti.
Cina: un pahar de lapte, piine integrala si brinza.
Meniul II
Dejun: un pahar de lapte cu miere, un pesmete.
La ora 10: un paar de ceai, 2 feliute de piine neagra cu cirnat, 2 rosii.
Prinz: bulion, legume fierte, 2 mere coapte.
La ora 17: fructe si biscuiti.
Cina: un pahar de ceai, o felie de piine cu peste fiert, un mar.
Saptamina 4
Meniul I
Dejun: un pahar de ceai, un pesmete cu miere.
La ora 10: 2 felii de piine neagra, cu 2 feliute de cascaval, 2 mere.
Prinz: bulion, carne de gaina si legume fierte, 2 linguri de piureu de cartofi, salata verde, ceai.
La ora 17: suc de morcov, biscuiti.
Cina: un pahar de chefir, un pesmete.
Meniul II
Dejun: un pahar de lapte, piine integrala cu unt.
La ora 10: ou prajit,piine, unt, ceai, un mar.
Prinz: bulion, fasole cu tomat, 2 cartofi fierti, patrunjel, un mar.
La ora 17: chefir si pesmeti.
Cina: ridiche, 2 tartine cu pateu.
Dieta: 2000 de calorii (I)
Articolul: Dieta: citeva sfaturi pentru inceput
Etichete: Lista Dietelor