#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Ce alimente ajuta sa slabim?
1. Oul este bogat in proteine si vitamina B12 care contribuie la procesul de "ardere" a grasimilor din organism.

2. Lactatele slabe sint nu numai o sursa importanta de calciu pentru organism dar si ne ajuta sa slabim. De exemplul: Dieta cu chefir.

3. Boboasele sint bogate in fibra, proteine si fier care intr-o anumita masura ne ajuta sa slabim.

4. Fulgii de ovaz contin foarte multa fibra. Este o metoda naturala contra nivelul marit de colesterol din organism si elimina din organism acizii digestiv daunatori.

5. Uleiul de masline este bogat in grasimi mononesaturate foarte importante pentru organism. Este un produs care contribuie mult la micsorarea nivelului de colesterol din singe si, evident, ne ajuta sa slabim.

6. Migdalele sint foarte bogat in vitamine si minerale (magneziul, cupru, vitamina E, s.a). Este un remediu natural impotriva colesterolului, care ne ajuta sa slabim, insa consumate in cantitati foarte mici, fiind foarte caloriice (3-7 pe zi). In timpul dietei organismul este supus unui stres, de aceea se recomnda sa consumati 3-4 migdale pe zi pentru a combate stresului si oboseala in aceasta perioada.

7. Cerealele integrale cotin multe fibre si minerale. Contribuie foarte mult la mentinerea unei greutati corporale corespunzatore.

Etichete:

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER