#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Dietologii contra Dietelor Moderne (I)
Specialistii din toata lumea sint indignati de fiecare data cind apare o noua dieta, asa zisa, "moderna". Pe primul plan nu este Sanatatea si recuperarea alimentatii normale, dar Viteza de slabire. De fiecare data un nou experiment pe oameni. Si de fiecare data se gasesc "Curajosi", care viseaza sa nu se chinuie mult si sa obtina un rezulatat exceptional: Uraaaaa - 5 kg sau chiar 10 kg pe saptamina. Si nimeni nu se gindeste la consecintele acestor diete: probleme cu pielea, starea organelor interne. Nimeni nu mai are timp sa se gindeasca ca supunem organismul la stres si in plus uita de perioada de recuperare, de aceia peste ceva timp kg revin rapid insotite de "soti".

De fiecare data trebuie sa slabim "Urgent!!!" inainte de Revelion, de Paste, Reuniunea absolventilor, pentru nunta celei mai bune prietene. Dieta magica ne salveaza! Super! Avem la dispozitie mii de diete, care ne ajuta sa slabim foarte repede, de fapt ne deshidrateaza foarte foarte repede. In schimb prietenele ne invideaza pentru ca aratam bine iar barbatii reactioneaza ca ciinele lui Pavlov, cind treci pe alaturi. E bine, dar nu prea. Greutatea creste brusc, cintarul o ia razna de fiecare data, cum sa ai mai mult daca nu maninci practic nimic si durerile astea de stomac fara sa fi mincat ceva. Ce s-a intimplat?

Te-ai grabit sa slabesti!!! Organismul nostru e un sistem foarte complicat si strict balansat. Nici chiar dietologii-specialisti, ne mai vorbind de inventatorii dietelor "magice", nu cunosc tot mecanismul de functionare a organismului uman. Pur si simplu, orice dieta nu face altceva dicit sa consume o sursa sau mai multe de energie. Organismul nu mai primeste brusc acel necasar de vitamine, minerale, glucide, lipide, s.a. E ca si cum am suferi de o malatie si evidetent ca oricine slabeste atit timp cit este bonav. Apoi ne videcam. Urmeaza perioada de insanatosire, mai bine spus, de recuparare, tot ce a pierdut organismul nostru cit a fost "bolnav". Jocul acesta a cintarului in sus si in jos, epuizeaza organismul atit fizic cit si psihic. Stresul nu este unica consecinta a dietelor "Magice"!!!

Revina pe blog-ul meu ca sa afli care sint celelalte consecinte ale dietelor rapide. Pina atunci te sfatui:
- consulta medicul tau inaite de a incepe o dieta,
- alege acea dieta, mai bine spus, un regim alimentar balansat si sanatos, care te ajuta sa slabesti cel mult 1-1,5 kg pe saptamina,
- nu iuta de exercitii fizice, fie si 30 min pe zi, dar intensiv.


Dieta, citeva sfaturi pentru inceput
Despre ou: pro si contra
Ce alime ne ajuta sa slabim?
Postul Nasterii Domnului sau Postul Craciunului

Succes!!!

Etichete: ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER