#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Dieta Actorilor
E o metoda fulger de a slabi. Dansatorii, balerinele si actorii folosesc aceasta dieta inaite de spectacole si concerte. Cel mai bine e sa incepi dieta miercuri sau joi, in ultima zi va trebuie sa consumi vin, nu e chiar atit de usor sa mucesti fiind usor ametit. Avantajul e ca dureaza numai 4 zile.

Cu aceasta dieta slabesti in 4 zile 4 kg.

Ziua 1: Toata ziua maninca "cit te lasa inima" orez fiert si bea suc de rosii. Foarte important: fara zahar si sare. Sarea retine apa in organism.

Ziua 2: Chefir si brinza in cantitati nelimitate si la orice ora.

Ziua 3: Incepe ziua cu ceai, cel mai bine verde si bea toata ziua. Carne fiarta alba (pui, curcan) in cantitati nelimitate si la orice ora.

Ziua 4 - Ultima: Toata ziua vin (cumpara din timp o sticla de vin rosu sec) si cascaval. Important: Nu se recomanda consumul de apa in aceasta zi.


Succes!!!!

Etichete:

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER