#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Dieta Extremala 5 kg timp de 3 zile
E foarte important ca dupa aceasta dieta sa mentineti un regim alimentar cit de cit strict, altfel riscati sa adaugati mai multe kg. Dieta este idela dupa sarbatori, cind ne "trezim" cu citeva kg in plus.

Dejunul: Intr-un pahar cu 150 ml de apa se aduaga o linura de miere si 5-7 picaturi de suc de lamiie. Peste 10-15 min o ceasca de ceai sau cafea.

Prinzul: carne de curcan fiarta si legume fierte (nu mai mult de 500 gr)

Cina: In 150 gr de apa se fierb 150-200 gr de varza fara sare timp de 15-20 min. Supa se bea timp 30-40 min. Varza si sucul de varza este ideal pentru combaterea obezitatii. Aceasta cina contine foarte putine calorii, de aceea va trebui sa gasesti o ocupatia pentru sustrage atentia de la senzatia de foame. Daca totusi iti va fi greu, atunci inaite de somn bea un pahar de chefir (1%).

Atentie!!! Dieta nu trebuie mentinuta mai mult de 3 zile, daca este necesar dupa o pauza de 2 zile repetati aceasta cura de slabire.


Etichete:

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER