#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Scrab facial cu Cafea


Receta 1: Se ia in proportie de 1:3 zat de cafea si smintina, se aplica pe fata masind usor cu miscari circulare pielea timp de 2-3 min. Procedura se repeta de 2-3 ori pe saptamina.
Receta 2: Se ia in proportie de 1:2 cafea macinata (NU cafea solubila) si miere cristalizata, se amesteca bine si se aplica pe fata masind usor pielea cu miscari circulare, peste 2-3 min se clateste cu apa calda si apoi cu rece. Aplicam crema obisnuita. Pielea devine mata si neteda.


Scarbul cu cafea cu miere este ideal pentru tenul gras, insa Nu se recomanda sa fie aplicat pe pilea cu acnee si eruptii cutanate. Scrabul cu cafea su smintina este recomandat pentru tenul uscat. Scarbul inlatura celulele moarte. De asemenea se aplica inainte de epilare, firul de par nu va creste sub piele.


Masca pentru par uscat cu Cafea

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER