#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Masca pentru Ten cu Cafea
Cu sosirea primaverii pielea devine foarte capricioasa, ori e prea uscata, ori e prea grasa. In ajutor vine cafeaua, anume cofeina tonifica, indeparteaza excesul de sebum si impuritati de pe piele si da tenului un aspect luminos. E foarte imporatant sa folositi cafeaua naturala, boabele sa le macinati acasa, nu are acelasi efect cafeaua solubila.

Masca cu cafea pentru ten: se ia brinza, zat de cafea si citeva picaturi ulei de levantica, se amesteca totul bine. Se aplica pe fata curata si clateste peste 7 min. Brinza poate fi inlocuita cu smintina sau frisca.

Masca cu cafea pentru ten uscat: 1/4 lingura de sare, scortisoara (cit un virf de cutit), o lingura ulei de migdale, o linguruta zat de cafea, totul se amesteca si se aplica pe fata masind usor pielea. Se clateste fata dupa 10 min.


Etichete: , , , , , , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER