#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Supa dietetica
Ingrediente: 200 gr varza, 200 gr conopida, 150 gr telina (frunze si tulpina), o rosie, un ardel dulce, o ceapa mica sau 50 gr de praj.

Receta: toate legumele se taie cubulete si se adauga in cratita cu apa clocotinda. Se lasa sa fiarba 10 min. Pentru gust se aduaga o lingurita de sos de soia. In farfurie adaugam suc de lamiie radacina de ghimbir tras prin razatoar.
Varza este produsul ideal pentru cura de slabire. Consumati cit mai multa varza proaspata, murata sau fiarta in aburi.
Telina la fel este o planta care combate eficient obezitatea. Poate fi consumata proaspata in salate, in supe, ca condiment pentru carne si cel mai important sucul de telina stimuleaza digestia si elimina din orgnism toxinele. telina este si un afrodiziac natural.
Ghimbirul este considerat unul din cele mai eficeinte plante in dietoterapie, acesta stimuleaza metabilismul prin eliminarea din organism a toxinelor si arderea grasimilor. Ajuta persoanele cu intestinul "lenes".

Etichete: , , , , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER