#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Masca hidratanta
Se scurge sucul din citeva frunze de Aloe si se lasa in frigdier pentru 7 zile. Pentru masca hidratanta se iau 4-5 bobite de strugure (eliminati coarja si semintele) se piseaza bine, pina obtinem o masa omogena si adaugam o lingura de suc de Aloe. Masca se aplica pentru 15 min, se clateste cu apa calda, apoi cu apa rece.

Strugurii sin bogati in vitamine si minerale, asupra pielei are efect antioxidant (lupta curadicalii liberi), exfoliant, curata pielea. Pielea va fi mai neteda si mai luminoasa, daca aplicam pe fata pentru 15 min numai strugurele pisat bine impreuna cu seminte si coarja (dupa ce a fost lasat sa fermenteze citeva ore).

Aloe Vera este o planta minutata. Sucul de Aloe se aplica pe pielea sanatoasa, fara iritatii sau rani. Aceasta are efect antiriduri, hidratant, pielea devine neteda si catifelata. Se poate aplica doar sucul de Aloe, in 3 etape. Se aplica o data si se lasa sa se usuce, apoi inca o data si tot asa, pina la senzatia de strigere pe piele. se calateste cu apa calda si apoi cu rece. Aplicati dupa orice masca crema obisnuita.

Etichete: , , , , , , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER