#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Masca Antistres pentru Ten
Aceasta masca este ideala dupa o perioada de stres, cind pielea fetei este deshidrata, foarte obosita, are efecte miraculoase contra ridurilor.

Se ia cite o lingura de Sunatoare (pojarnita), Musetel si Talpa gistei se toarna apa fierbinte si se toarna in termos, se inchide bine si se lasa pentru 45 min. Daca nu aveti termos, atunci aceast amestec se incalzeste la foc foarte mic la aburi, pina la fierbere. Apoi se lasa sa se raceasca pina la temperatura camerei si se adauga birnza (9%). Se aplica pe fata pentru 15-20 min, la fiecare 2 zile timp de cel putin 2 saptamini.

Aceste trei plante in linii generale au efect anti-inflamator, antiseptic, calmant, imbunatatesc circulatia singelui prin vasele mici (capilare) ale pielii. La fel si produsele lactate calmeaza tenul fetei, iar grasimea din birnza este un conductor rapid a elementelor benefice, care se gasesc in plante.

Etichete: , , , , , , , , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER