Ingrediente: un pahar de orez fiert, radacina de ghimbir, un mar copt, suc de lamiie.
Receta: Orezul preventiv il spalam, apoi il punem intr-o cratita cu multa apa si il lasam pentru toata noapte la umflat. Dimineata strecuram orezul si il spalam in mai multe ape pina cind apa devine aproape limpede. Apoi in aceiasi cratita orezul il fierbem 20 min in multa apa. Cind orezul a fiert il strecuram. Si intr-un vas aduagam orezul, ghimbir tras prin razatoare marunta, piureu dintr-un mar copt si suc de lamiie. Mincam de 3 ori pe zi, cel putin peste o zi. Foarte important: in aceasta perioada sa se elimine din consum dulciurile, grasimile, carnea, lactatele, bauturile alcoolice si gazoase. Aceasta dieta este usor de mentinut in zilele de post.
Etichete: Ghimbirul, lamiie, Lista Dietelor, marul, Orezul |