#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Supa de legume
Ingredinete: 2 cartofi, o radacina de patrunjel, telina, 2 linguri de ulei, 1 l de apa, 150 gr de varza proaspata taiata marunt, 1 catel de ustroi, 1/2 lingutita de chimion, un mar, sare si piper dupa gust.

Recete: Ceapa, radacina de patrunjel si telina se taie pai si se calesc in ulei, apoi se adauga apa si pe rind morcovul taiat cubulete si varza, se fierbe 20-30 min. Cam pe la jumatate de fierbere se adauga ustroiul tocat si condimentele, marul ras aproape la urma.

Pofta buna!!!

Alte recete de post:
Bors cu ciuperci

Etichete: , , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER