#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Musetelul, elixirul sanatatii!!!
Infuzia de musetel din cele mai vechi timpuri este cunoscut ca un elixir al sanatatii si al vietii lungi.

Receta infuziei de musetel: intr-un vas smaltuit cu 500 ml de apa fiarta se adauga 25 gr (6 linguri) de flori uscate de musetel si se fierbe 15 min la aburi. Apoi se raceste, se strecoara, iar florile se scurg bine ca sa obtinem 500 ml de infuzie. In infuzie se adauga 2 linguri de miere si se bea cite 1/3-1/2 de pahar dupa masa.

Aceasta infuzie are fect antiinflamator, antiseptic, spazmoliti, analgetic pentru spasmele intestinale, meteriosm, diaree. Se clateste gura si gitul in caz de angina, stomatite, alte boli, comprese pentru ulcere si rani, clizme pentru colite.


Etichete: , , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER