#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Alcool Salcilic
Alcoolul salcilic este obtinut din acid salicilic, cristale incolore, partial se dizolva in apa si total in alcool. Glucozida (salicina) se extrage din scoarta de salcie (Salix), plop tremurător (Populus), din visine, prune, masline, portocale, si mai ales dintr-o planta de camp numita Taula (Spiraea Salicifolia).

Alcoolul salcilic de cele mai dese ori este folosit ca antiseptic. Este ideal (1% si 2%) pentru inlaturarea puncetelor negre, cosurilor, eczemelor, eruptiilor pe piele. Seara si dimineata (pentru piele grasa si normala) se sterge fata cu alcool salcilic si se aplica apoi crema. Daca dupa aplicarea pe fata a alcoolului apar iritatii (se intimpla foarte rar), in nici un caz nu se clateste cu apa, dar se curata cu ulei de floarea soarelui, se usuca cu un prosop moale si se aplica pe fata faina de orez sau faina de cartofi (de 6-7 ori timp de ora). In unele cazuri vara pot sa apara pete pigmentare pe fata de la produsele cosmetice care contin alcool salcilic.

Etichete: , , , , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER