#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Supa din ciuperci
Ingrediente: 250 gr ciuperci proaspete, 2 linguri de ulei, o ceapa mica, o lingura de faina de griu, sare, 1 l de apa, 1-2 rosii sau un castravete murat, 1/2 mar, verdeata, ceapa verde.

Receta: se frig ciupercile taiate in 4, apoi se adauga ceapa tocata si faina de griu, pina cin ceapa devine aurie. Apoi adaugam apa fierbinte, se condimenteaza dupa gust si se lasa la foc inca 15 min. Aproape la fine se aduaga rosiile taiate felii sau castravetii taiati cubulete, marul ras prin razatoare. La masa in farfurie se presoara verdeata tocata.

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER