#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Supa rece cu legume 2
Ingrediente: 2 cartofi fierti, un castravete, o legaturica de ridiche, radacina de hrean trasa prin razatoare, mustar, verdeata tocata, ceapa verde, zahar, sare.
Ingrediente pentru cvas: o piine de secara uscata, 4-5 l apa, 4 linguri de zahar, 25 gr de drojdie.

Receta cvasului: piinea se taie felii si se usuca in cuptor pina la culoare aurie. Intr-un vas se pun feliile de piine uscata si se torna apa, peste 4-5 ore se strecoara si se aduga zaharul si drojdiile. Cvasul devine mai gustos si aromat daca adugam stafide, chimion, ghimbir. Se pune la loc cald pentru fermentare timp de 2 zile. Apoi se strecoara si se pastreaza in frigider.
Receta supei reci: in cvas se adauga castravetii si cartofii fierti taiati cubulete, ridichea taiata cerculete fine, ceapa verde tocata. Hreanul si mustarul se amesteca bine si se torna in supa. Toate ingredientele se amesteca bine, se condimenteaza dupa gust si se serveste cu verdeata tocata.


Inapoi la Supe de Post

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER