#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Supa din legume
Ingrediente: 1 l apa, 2 cepe, o radacina de patrunjel si telina, 2 morcovi, 2 linguri de ulei, o felie de nap, 150 gr varza tocata, un catel de usturoi, o frunza de dafin, 1/2 lingurita de seminte de chimion, un mar, sare, verdeata.

Receta: ceapa, radacina de patrunjel si telina se taie pai fin si se calesc in ulei, se aduga apa. Apoi adaugam morcovul si feliuta de nap taiat marunt, varza si se fierbe 15-20 min. Cind legumele au fiert pe jumatate se aduaga usturoiul si condimentele, marul tras prin razatoare se adauga la fine. Se serveste cu verdeata tocata.

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER