#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Ciorba de legume
Ingrediente: 4 castraveti murati, un cartof, un morcov, un nap, 3 linguri hrisca sau orez, 2 cepe, 3 frunze de dafin, o radacina de telina, o legaturica de patrunjel si marar, 8 boabe de piper negru, sare, 1,5 l apa.

Receta: in 1,5 apa se fierb toat legumele taiate cubulete. Aparte castraveti se curat de coarja, peste acestea se torna un pahar de apa clocotita fierbinte si se fierbe 10 - 15 min, apoi se strecoara, coarja se arunca si in bulion se aduaga miezul de castraveti taiat cubulete, se lasa sub capac 10 min, apoi se aduaga verdeata tocata. In ciorba fiarta se adauga bulionul de castraveti.


Inapoi la Supe de Post

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER