#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Supa de peste
Ingrediente: 300-400 gr peste proaspat, 1 l de apa, sare, 2-3 boabe de piper, 1/2 frunze de dafin, un morcov, o ceapa, 2-3 cartofi (dupa gust, eu personal am exclus cartofii din supa de peste, cartofii pot fi inlocuiti cu radacina de telina), o lingura de faina, o lingura de ulei, verdeata.

Receta: Peste il curatim de solzi, de continutul inern il spalam bine si intr-o cratita cu apa si putina sare il lasam sa fiarba 30 min la foc foarte mic. Condimentele le aduagam la sfirsit. Ceapa tocata si morcovul tras prin razatoare mascata le calim putin in ulei, apoiu aduagam faina si le mai lasam la foc inca 3 min. Cind pestele a fiert il scoatem din bulion. Bulionul il strecuram si il il puenm din nou la foc, adaugind cartofii taiati cubulete. Dupa ce au fiert cartofii adaugam legumele calite. Se lasa la foc inca 5 min. Supa de peste servim la masa cu verdeata tocata. Personal adaug un catel de usturoi pisat dupa ce am luat de la foc suap si o las pentru 10 min sub capac.


Inapoi la Supe de Post

Etichete: , , , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER