#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Supa de post cu varza 2
Ingrediente: 500 gr varza, 3 cepe, 2 cartofi, un morocov, o radacina de patrunjel, o radacina de telina, o legaturica de marar si patrunjel, 3 rosii, 3 boabe de piper negru, 3 frunze de dafin, usturoi.

Receta: cartofii curatiti se taie in jumate, ceapa in patru, frunzele de varza se taie bucati mari. In cratita cu apa se fierb si se aduaga patrujelul, frunza de dafin si boabele de piper. Radacina de patrunjel si telina se trag prin razatoare marunta si se adauga in supa. Cind cartofii au fiert se adauga morcovul tras prin razatoare si rosiile taiate in cubulete, se lasa la foc inca 1-3 min. Apoi se aduaga usturoiul si verdeata tocat si se ia de la foc, se lasa sub capac 15 min.

Inapoi la Supe de Post

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER