#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Supa de post cu varza
Ingrediente: 600 gr varza murata, 6 hribi uscati, o linga crupa de hrisca, 2 cepe, un cartof, un morocov, un nap, verdeata, 3 frunze de dafin, 4 catei de usturoi, 8 boabe de piper, 2 linguri de ulei.

Receta: intr-o oala de lut peste varza murata si se torna 0,5 l de apa clocotita, se pune la cuptor 30 min. Apoi zeama se scurge intr-un alt vas, iar varza se amesteca cu ceapa taiata marunt, uleiul si sare, se aesteca totul bine. Turnam zeama din nou peste vraza si o fierbem la foc mic la aragaz. Pregatim un litru de bulion din hribi, morcov, cartof, nap (otul taiat cubulete) si il turnam peste varza, adaugam crupa de hrisca si lasam la foc pina cind varza va fi fiarta. La sfirsit se presoara verdeata si usturoiul tocat.

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER