#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Supa "Valaam"
Ingrediente: la 1 kg de varza - 2 cepe, o frunza de dafin, o legaturica de patrunjel, 8-10 boabe piper negru, 400-500 gr ciuperci, o lingura faina de griu, verdeata dupa gust.

Receta: varza si ceapa taiata se fierbe in putina apa, se adauga frunza de dafin si boabele de piper. Ciupercile intr-un vas aparte se fierb, bulionul se scurge intr-un vas aparte iar ciupercile se prajesc. Cind varza aproape este fierta, se presoara faina de griu (preventiv prajita pina la culoarea aurie). In cratita cu bulionul cald de ciuperci se adauga toate ingredientele si se presoara verdeata si se lasa la foc mic si se stinge inainte de fierbere, pentru a pastra aroma si gustul ciupecilor.

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER