#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Salata "Vinigret" in stil francez
Ingrediente: 500 gr cartofi, 300 gr sfecla rosie, 200 gr morcov, 200 gr ceapa, 100 gr mazare conservata, 200 gr castraveti murati, 50 gr de stafide, o lamiie, 100 gr ulei, 100 gr vin rosu sec, 50 gr otet (3%), sare, piper, 30 gr mustar.

Recete: morcovul si sfecla (curatita si splata) taiata cubusoare se fierb in apa cu citeva picaturi de otet. In alt vas se fierb in apa sarata (dupa gust) cartofii taiati cubulite. Apoi legumele fierte se scurg de zeama. Zeama o pastram pentru prepararea sosului. Legumele fierte se amesteca cu mazarea, stafidele, ceapa taiata pai subtire, castravetii taiati marunt, lamiia taiata cubusoare, curatita de coarja si seminte preventiv. Se prepare sosul pentru salata: zeama de legume, ulei, vin, suc de lamiie, piper (boabe), sare, mustar se amesteca toate aceste ingrediente si se lasa la foc pina la fierbere. Sosul se toarna peste salata si se lasa sub capac 30 min. Fiecare portie se ornamenteaza cu feluite de ou fiert.

Inapoi la "Salate"

Etichete:

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER