#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Salata rosie
Ingredinete: 250 gr de varza rosie, o legaturica de frunze de salata rosie, o ceapa mica rosie, o legaturica de ridiche rosie. Pentru sos: 6 linguri de ulei de masline, o lingura de otet, o lingura de mustar frantuzesc, un catel de utroi pisat, o lingurita de miere, sare, piper.
Receta: Varza se taie foarte subtire, se condimenteaza cu sos si se lasa pentru o ora. Frunzele de salata se rup marunt, se taie subtire ceapa si ridichia. Apoi se amesteca totul bine si se adauga in vasul cu varza. Pofta buna!!!

Inapoi la Salate de post


Recete de Post

Postul Mare sau Postul Pastelui

Postul Nasterii Domnului sau Postul Craciunului

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER