#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Salata gustoasa cu pere
Ingrediente: 2 pere, 2 greipfruit, o feluita de ardei dulce verde, 1/2 legaturica de patrunjel, 2 linguri de otet, 4 linguri de ulei de masline, sare, piper. Pentru ornametarea salatei: citeva frunzulite de salata, alune prajite, o lingura de patrunjel tocat.

Receta: perele se taie in 8, se curata de seminte si se taie pai subtire. Greipfruitul se curata de coarja groasa, apoi de pelita si fiecare feluita se taie sub forma de triughiuri subtirele. Feluita de ardei dulce se taie inca in 4 feliute. Pe farfurie se asaza frunzele de salata, apoi toate ingredintele, condimentele si se amesteca totul. Alunile taiate cerculete si patrunjelul se presoara deasupra. Pofta Buna!!!

Inapoi la Salate de post

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER