#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Salata ruseasca "Vinigret" (de post)
Ingrediente: 200 gr cartofi, 75 gr sfecla rosie, un morcov, 2 castraveti murati, un mar, 100 gr varza murata, 50 gr ceapa, 3 linguri ulei, otet, verdeata, zahar, sare.


Receta: cartofii, sfecla, morcovul fierti si castravetii, marul se taie cubulite, se adauga varza tocata si ceapa, se condimenteaza dupa gust, se amesteca totul bine, se presoara verdeata taiata marunt. In zilele de sarbatoare, cind este permis pestele se mai aduga scrumbie taita cubulete.

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER