#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Cura de slabire cu grapefruit: Pro si Contra

Grapefruitul (pompelmo) il intilnim des in diferite cure de slabire, datorita afirmatilor cum ca acesta contribuie la arderea grasimilor. Fructele cresc pe copac in forma de strugure, de aici si numele grape (strugure) si fruit (fructe).

CONTRA cura de slabire cu grapefruit:

In primul rind, persoanele care administreaza medicamnete regulat, trebuie sa fie mai atente. Consumul de grapefruit intensifica sau reduce efectul unor medicamente. Inaite de incepe dieta cu grapefruit consultati medicul.

Dieta cu grapefruit presupune consumul excesiv de citrice si pe stomacul gol, care afectea negativ dintii, gingiile, esofagul si stomacul – prea multa aciditate. Dietologii recomanda un fruct pe saptamina si cite o feliuta in salatele cu carne sau fructe.

In cantitati reduse grapefruitul ajuta digestia. Acizii organici, pectinele, fiberele si celuloza, lignina din coarja interioara, proteaza – toate acestea maresc viteza de miscare a alimentelor, curata intestinul, activeaza activitatea ficatului, respectiv inbunatateste metabolosimul. Insa fara efort fizic regulat si reducerea consumului de calorii, cu siguranta nu veti slabi nici macar 100 gr.

De asemenea exista o teorie cum ca grapefruitul sporeste riscul cancerului mamar. Dovezi care sa confirme sau sa nege suta la suta aceasta afirmatie, nu sint suficiente, insa totusi o doza de precautie ar trebui urmata si nu uitam in nici un caz de vizitele regulate la medicul mamomol.

PRO cura de slabire cu grapefruit:

Grapefruitul contine inozitol, care contribuie la arderea grasimilor si la scaderea nivelului de colesterol din oraganizm. De aceea grapefruitul il intilnim in multe diete de descarcare.

E suficient, chiar si in singur grapefruit pe zi, consumat impreuna cu corjita alba amara din interior. O jumatate de grapefruit dimineata inaite de dejun sau in locul dejunului, ¼ inaite de prinz si ¼ inainte de cina. Sucul de grapefruit nu este la fel de eficient. Dietologii recomanda inaite unei mese festive sa se consume un grapefruit, va contribuie la arderea grasimelor si a caloriilor in plus.

Consumul unui fruct de grapefruit este o profilactica eficienta a diabetului. Rezultatele unui experiment, au demonstrat ca persoanele din Grupa I, in dieta carora a fost inclus un grapefruit zilnic, au slabit 1,5 kg iar nivelul insulinei si concetratia glucozei in singe s-a redus. Iar persoanele din Grupa de control au slabit doar cu 200 gr, dieta lor nu continea grapefruit.

Grapefruitul ne ajuta sa slabim si nu numai:

1. Un grapefruit contine doza zilnica de vitamina C.

2. Reduce riscul bolilor oncologice, cardiologice, ajuta ficatul si digestia.

3. Elimina toxinele din singe, normalizeaza sistemul limfatic, metabolizmul si contribuie la normalizarea nivelului de colesterol.

4. Ajuta la refacerea organismului epuizat fizic si psihic. Imbunatateste memoria si concentratia.

5. Este foarte bun pentru persoanele care duc un mod de viata sedentar.

Cum sa alegem cel mai bun grapefruit:

- Grapefruitul galben este amarui, iar cel roz este putin mai dulce.

- Alegeti fructele mai tari la coarja.

- Alegeti grapefruitul care cintareste mai mult, are mai mult suc.

Lista Dietelor
Pros and Contras
Despre ou: pro si contra
Despre Cafea: Pro si Contra
Todul Despre: Acidul folic
Dietologii contra Dietelor Moderne
Musetel (Matricaria chamomilla)

Etichete: , , ,

Diana Chicu-Jornea  

Cura de slabire cu bors: Pro si Contra
Contra dieta cu bors:
In primul rind, cura de slabire cu bors pentru stomacul sensibil, e periculoasa, prea multa aciditate, orice exces este un pericol chiar si pentru un organism sanatos. Un alt moment, cura cu bors presupune mai mult foame, dupa care organismul isi recupereaza la fel de rapid kg pierdute si de cele mai multe ori insotite de inca 2-3 kg. De fapt ca si oricare alta cura de slabire, organismul este supus unui stres, dupa care isi recupera energia pierduta, de aceea dupa cura cu bors, trebuie sa se mentina un regim alimentar echilibrat. Inainte de a incepe cura de slabire cu bors, consultati medicul, nu pentru toti aceasta dieta este potrivita. In special pentru persoanele cu aparatul digestiv bolnav si aciditatea inalta. Dieta trebuie sa fie aleasa individual. Va recomand, daca totusi va hotariti sa incercati dieta cu bors, pentru inceput diluati borsul cu apa.

Pro dieta cu bors:
Cura cu bors este foarte eficeinta, slabesti 4-5 kg in 7 zile. Contine o cantitate mare de vitamina C, care stimuleaza imunitatea si ne mentine in tonus. Borsul poate fi inlocuit cu moarea de varza. Si moare si borsul se recomnada sa se consume diluat cu apa, pentru a verifica reactia organismului. Borsul si moarea este un diuretic eficient, de aceea se recoamda sa se consume cit mai multa apa in timpul zilei, cel putin 2 l. Borsul contribuie la eliminarea toxinele di oragnism. Un pahar de moare dimineata devreme, este o metoda perfecta pentru intestinul lenes. Moarea si borsul stimuleaza digestia si arderea grasimelor. Avind in vedere ca gustul acru incalzeste usor corpul, perioada ideala pentru dieta cu bors este toamna. Iata si dieta cu bors:

Ziua I: legume+ 1 cana bors.
Ziua II: legume+ 2 cani bors.
Ziua III: fructe si fructe+ 3 cani bors.
Ziua IV: 3 banane + 4 cani bors.
Ziua V: carnea de vita (fiarta sau gratar), rosii + 5 cani bors.
Ziua VI: carnea de vita si legume + 6 cani bors.
Ziua VII: orez si suc de fructe natural, legume + 7 cani bors.

Se recomanda:
- Se consuma 2 l apa pe zi.
- Se exclud din alimentatie zaharul, painea si sarea.
- Carnea de vita poate fi inlocuita cu carne de pui (fara piele) sau peste slab.


Lista Dietelor
Pros and Contras
Despre ou: pro si contra
Despre Cafea: Pro si Contra
Todul Despre: Acidul folic
Dietologii contra Dietelor Moderne
Musetel (Matricaria chamomilla)

Etichete: , , , , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER