#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Masca pentru par uscat cu Cafea
Parul uscat invie cu ajutorul acestei masti si in plus da o nuanta stralucitoare parului inchis la culoare. Batem doua galbenuse, treptat adaugind o lingura de rom si 2 linguri de apa calda (nu fierbinte). Apoi se adauga o lingura de zat de cafea si o lingura de ulei. Apoi aplicam aceasta masca treptat pe suvite, peste 5 min clatim parul cu apa calduta.


Daca aveti nevoie ca parul sa straluceasca, chiar inainte de a iesi din casa pulverizati pe suvitele de par cafea naturala fiarta (dupa ce s-a racit) si pieptatnati bine parul, daca este nevoie repetati procedura. Parul va avea o culoare stralucitoare si densa.





Masca pentru par uscat cu Cafea
Masca Anti-Riduri cu Cafea
Lotiune din cafea pentru ten imbatrinit

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  

Masca Anti-Riduri cu Cafea
Se ia o lingura de faian de secara si adaugam cafea rece proaspat fiarta, se amesteca pina obtinem o masa omogena asemantoare cu smintina si se mai aduagam un galbenus. Se aplica pe fata pentru 15-20 min, apoi se clatateste cu apa calduta. Se aplica crema obisnuita.

Faina de secara se intilneste in componenta multor masti anti-riduri, datorita complexului bogat de vitamine si microelemente, imbunatateste circulatia microvasculara.

Oul are efect de lifting asupra pielei. Mastile din albus sinte recomandate pentru ten gras, iar cele cu galbenus pentru ten uscat. Inlatura ridurile mici. Insa aceasta masca, ca de altfel orice masca, trebuie aplicata regulat.


Etichete: , , , , , , ,

Diana Chicu-Jornea  

Lotiune din cafea pentru ten imbatrinit
Tonificam si hidratam pielea matura si ridata cu lotiune din cafea. Acesta receta poate fi aplicata in scopuri profilactice si daca dorim sa dam tenului o nuanta de bornz usor. Se ia cafea macinata (nu solubila) se fierbe, cind se raceste turnam in forme pentru gheata si o punem in congelator. Dimineata pe fata cuarata stergem fata cu cubuletul de gheata masind usor fata. Iar seara cu sercetel inmuiat in cafea calduta prospat fiarta si stergem fata sau aplicam sercetul pe fata pentru 10-15 min. Procedura se repeta atunci cind doriti, in dependenta de necesitate.


Etichete: ,

Diana Chicu-Jornea  

Scapa de cercane si pungi de sub ochi
Datorita cofeinei vasele sangvine se dilata si devin mai elastice. Cafeaua fiind un diuretic slab este folosit pe larg si in cosmetologie, pentru a elimina din organism surplusul de apa. Cit sint de neplacuta cercanele si fata umflata. Cercanele pot fi usor lichidate aplicind pe ochi dischete de coton inmuiate in cefea proaspat fiarta pentru 15-20 min.

Masca pentru par uscat cu Cafea
Masca Anti-Riduri cu Cafea
Lotiune din cafea pentru ten imbatrinit
Masca pentru Ten cu Cafea
Scapa de cercane si pungi de sub ochi
Despre Cafea: Pro si Contra
Scrab facial cu Cafea
Cafea: efecte asupra tenului

Etichete: ,

Diana Chicu-Jornea  

Scrab facial cu Cafea


Receta 1: Se ia in proportie de 1:3 zat de cafea si smintina, se aplica pe fata masind usor cu miscari circulare pielea timp de 2-3 min. Procedura se repeta de 2-3 ori pe saptamina.
Receta 2: Se ia in proportie de 1:2 cafea macinata (NU cafea solubila) si miere cristalizata, se amesteca bine si se aplica pe fata masind usor pielea cu miscari circulare, peste 2-3 min se clateste cu apa calda si apoi cu rece. Aplicam crema obisnuita. Pielea devine mata si neteda.


Scarbul cu cafea cu miere este ideal pentru tenul gras, insa Nu se recomanda sa fie aplicat pe pilea cu acnee si eruptii cutanate. Scrabul cu cafea su smintina este recomandat pentru tenul uscat. Scarbul inlatura celulele moarte. De asemenea se aplica inainte de epilare, firul de par nu va creste sub piele.


Masca pentru par uscat cu Cafea

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  

Masca pentru Ten cu Cafea
Cu sosirea primaverii pielea devine foarte capricioasa, ori e prea uscata, ori e prea grasa. In ajutor vine cafeaua, anume cofeina tonifica, indeparteaza excesul de sebum si impuritati de pe piele si da tenului un aspect luminos. E foarte imporatant sa folositi cafeaua naturala, boabele sa le macinati acasa, nu are acelasi efect cafeaua solubila.

Masca cu cafea pentru ten: se ia brinza, zat de cafea si citeva picaturi ulei de levantica, se amesteca totul bine. Se aplica pe fata curata si clateste peste 7 min. Brinza poate fi inlocuita cu smintina sau frisca.

Masca cu cafea pentru ten uscat: 1/4 lingura de sare, scortisoara (cit un virf de cutit), o lingura ulei de migdale, o linguruta zat de cafea, totul se amesteca si se aplica pe fata masind usor pielea. Se clateste fata dupa 10 min.


Etichete: , , , , , , ,

Diana Chicu-Jornea  

Cafea: efecte asupra tenului
In fiecare zi consumam cafea si are efecte benefice asupra pielii nu atunci cind bem ceasca de cafea dar cind aplicam pe fata si pe corp masti si lotiuni din aceasta. Cafeau este bogata in vitamine si acizi organici, grasimi, minerale, Fier, Magneziu, Kaliu. Uleiul din cafea contine acid linoleic, care asigura elasticitatea pielii, previne imbatrinirea prematura, este un atiseptic si protejeaza pielea de razele solare. Sa nu uitam de cofeina. Cofeina tonifica pielea, imbunatateste microcirculatia vasculara, stimuleaza o serie de procese fiziologice si biologice in organism, ca de exemplu, arderea grasimilor. De aceia veti intilni cofeina in continutl multor produse anticelulita. Cofeina imbunatateste metabolizmul si circulatia limfei la nivelul celulelor, extraordinar pentru cei care vor sa arate mereu tineri (de aceia cofeina este componenta multo creme pentru ingrijirea pielei sensibile din jurul ochilor), care ajuta la inlaturarea cercanelor si pungilor sub ochi.

Masca pentru par uscat cu Cafea

Etichete: ,

Diana Chicu-Jornea  

Despre Cafea: Pro si Contra

Majoaritatea persoanelor nu isi imagineaza viata fara macar o ceasca de cafea. Aceasta aroma si forta pe care ti-o daruieste este o ispita puternica. Dar foarte multe persoane exagereaza, consumind zilnic o cantitate enorma de cafea.

Personal, practic, am exclus cafeaua. Ei bine, uneori imi permit, o data in luna. Aceasta a fost optiunea mea si in nici intr-un caz nu am de gind se propagandez o campanie impotriva cafelutei. Cafeaua in doze optimale imbunatateste reactia, activitatea cerebrala si fizica, reduce oboseala si somnolenta. Cel mai greu este determinarea cantitati optimale de cafea. Cofeina actioniaza in mod individual la fiecare persoana si in functie de tipul sistemului nervos. In unele cazuri chiar si o cantitate mica consumata o perioada relativ scurta duce la epuizarea sistemului nervos si a organismului in general. De aceea este strict interzis consumul cafelei pentru copii.

Toata lumea stie ca cafeua mareste tensiunea arteriala, de aceia este strict interzisa persoanelor cu hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica si alte boli ale sistemului cardiovascular. De asemena si pentru persoanele care sint predispuse la aceste boli. De asemenea exista o teorie cum ca cafeaua fiarta este mai periculoasa decit cea preparata cu aparatele automate de cafea.

Daca suferiti de bolile de renichi sau alte oragene ale sistemului urinar este mai bine sa renuntati la consumul cafelei. Mai bine inlocuiti cafeaua cu alte bauturi sau cel putin consumati mai multa apa, pentru fiecare ceasca de cafea un pahar de apa. Dar daca viata va este draga, atunci renuntati la cafea, este spre binele dmn-tra.

Datele statistice vorbesc de la sine. Riscul pierderei sarcinei creste cu 33% la viitoarele mamici care consuma in timpul sarcinei mai mult de 4 cesti de cafea pe zi. Dar daca consumul se reduce pina 3 cesti de cafea riscul scade pina 3%. Cafeau dauneaza in special incepind cu a 20-a saptamina.

De asemena cafeaua impiedica absorbtia de calciu, de potasiu, sodiu şi alte microelemente. Aceasta afecteaza mai mult femeile decit barbatii. Se recomanda dupa fiecare ceasca de cafea sa consumati 15 gr de migdale.

Multe persoane considera ca cofeina este partea daunatoare in cafea si inlocuisc cafeaua normala cu cea decafienata (apropo - cafeina=cofeina, sint sinonime). Cafeina din cafea este eliminata prin procese chimice. Atunci ce este mai periculos pentru organismul nostru? Credca raspunsul il cunoasteti.

Sa nu uitam ca cafeaua creaza dependenta. Din momentul ce am marit doza adamisibila, care pentru fiecare persoana este diferita, creeam dependenta de cofeina. In cazul in care refuzam sa consumam cantitatea obisnuita de cafea organismul reactioneaza puternic: oboseala puternica, somnolenta, chair si depresie. O alta nuanta este ca efectul cofeinei in timp scade si pentru a obtine acelasi efect euforic e nesar sa se mareasca cantitatea consumata de cafea. Iar efectele consumul excesiv de cafea numai ce le-ati citit mai sus si acestea nu sint toate.



Etichete: ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER