#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Musetelul, elixirul sanatatii!!!
Infuzia de musetel din cele mai vechi timpuri este cunoscut ca un elixir al sanatatii si al vietii lungi.

Receta infuziei de musetel: intr-un vas smaltuit cu 500 ml de apa fiarta se adauga 25 gr (6 linguri) de flori uscate de musetel si se fierbe 15 min la aburi. Apoi se raceste, se strecoara, iar florile se scurg bine ca sa obtinem 500 ml de infuzie. In infuzie se adauga 2 linguri de miere si se bea cite 1/3-1/2 de pahar dupa masa.

Aceasta infuzie are fect antiinflamator, antiseptic, spazmoliti, analgetic pentru spasmele intestinale, meteriosm, diaree. Se clateste gura si gitul in caz de angina, stomatite, alte boli, comprese pentru ulcere si rani, clizme pentru colite.


Etichete: , , ,

Diana Chicu-Jornea  

Mustelul ajuta calciiele crapate si aspre
Vara pentru picioarele obosite oboseala se recomnda sa faceti o baita din ceai de romanita si putina sare.


Receta pentru calciie aspre si crapate: seara pregatiti solutie dintr-o lingura de musetel la un litru de apa, se fierbe 10 min, se strecoara. Intr-un vas se spala picioarele in acesta solutie pina se inmoaie calciile, apoi se aplica pe calciie o creama emolienta si se invelesc picioarele.


Receta crema tonica si igienica pentru picioare: se topeste la aburi 50 gr de unt si 3 linguri de ulei, se amesteca bine se lasa sa se raceasca putin si se dauga 2 galbenusuri de ou si 2 linguri de miere. Se amesteca bine si se mai adauga 30 ml de acool de camfor, ½ lingura de glicerina, ¼ pahar de infuzie de musetel, se amesteca pina se obtine o masa omogenea. Crema obtinuta se pastreza intr-un vas de sticla bine inchis. Receta infuziei de musetel: 3 gr de flori de musetel se lasa penru 3 ore intr-un pahar de apa clocotita, apoi se strecoara. Aceasta crema daca este pregatita corect se pastreaza timp de jum de an.


Musetel (Matricaria chamomilla)
Recete cu Musetel pentru Ten Uscat, Normal si Gras
Masca de Musetel pentru Ten Gras
3 Masti cu Musetel care previne imbatrinirea prematura
Lotiuni cu musetel pentru un ten sanatos
Bai de abur cu Musetel pentru Ten
Comprese calde cu Musetel


Alte articole:
Salata "Musetel"
Salata "Musetelul" 2
Salata "Musetelul" 3
Salata "Musetelul" 4

Etichete: , , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER