#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Musetelul stimuleaza cresterea parului!!!
1) Pentru un par matasos clateste cu 1,5 l de infuzie de musetel (la un pahar de apa clocotita 1 lingura de musetel).

2) Pentru intarirea si stimularea cresterii parului: se iau in proportii egale musetel, frunze de patlagina (plantain), salvie, urzica, maghiran. Se toarna un pahar de apa clocotita peste o lingura de amestec de plante. Se adauga miez de piine neagra pina la formarea unei mase omogene, apoi se aplica la radacina parului masind cu virful degetelor. Acoperiti parul cu o caciulita de plastic pentru 1-2 ore. Apoi se clateste parul cu apa calda fara sampun si se usuca la aer, fara prosop.

3) Infuzie de musetel si rozmarin: 2 ling de plante la ¾ pahar de vodca, se pune la un loc intunecat pentru 2 saptamini, in fiecare zi se scutura sticla. Apoi se strecoara si se pune intr-un vas curat cu capac. Se foloseste de 2 ori pe saptamina cu o periuta moale se aplica la radacina parului.

4) Pentru intarirea si stimularea cresterii parului se clateste parul cu: 20 gr de musetel la 1 pahar apa clocotita, se lasa 15-20min, se strecoara.


Musetel (Matricaria chamomilla)
Recete cu Musetel pentru Ten Uscat, Normal si Gras
Masca de Musetel pentru Ten Gras
3 Masti cu Musetel care previne imbatrinirea prematura
Lotiuni cu musetel pentru un ten sanatos
Bai de abur cu Musetel pentru Ten
Comprese calde cu Musetel


Alte articole:
Salata "Musetel"
Salata "Musetelul" 2
Salata "Musetelul" 3
Salata "Musetelul" 4

Etichete: , , , , , , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER